Μαρτίου 17, 2018 Register |Login
 
myroute.gr
 
 
Τελευταία Νέα Minimize
 
 
Εικονική Περιήγηση

myoute.gr: Εικονική Περιήγηση

 
Διαχείριση Στόλου Ερμής Minimize
 
 κυκλοφορία - διαδρομές - διευθύνσεις - σημεία ενδιαφέροντος

Το ολοκληρωμένο portal για την Κυκλοφορία και τις Μετακινήσεις στην Ελλάδα

Το myroute.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την Κυκλοφορία και τις Μετακινήσεις στην Ελλάδα. Το myroute.gr είναι ένα προϊόν που συνεχώς εμπλουτίζεται από άποψη περιεχομένου, υπηρεσιών και καναλιών διάθεσης. Μάθετε περισσότερα για τις αναβαθμίσεις και τα μελλοντικά μας σχέδια...

Η εφαρμογή αποτελείται από τις εξής βασικές υπηρεσίες:

Κυκλοφορία

Στην κυκλοφορία ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει πληροφόρηση σχετικά με πάσης φύσεως συμβάντα, όπως τροχαία ατυχήματα, πορείες, αθλητικές εκδηλώσεις, εργασίες οδού, μποτιλιάρισμα, κ.α. σε δρόμους ενδιαφέροντος του. Τέλος μπορεί να λάβει δυναμική πληροφόρηση για την κυκλοφοριακή κατάσταση για επιλεγμένες διαδρομές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρόνο διαδρομής και την μέση ταχύτητα κίνησης. Τα κυκλοφοριακά δεδομένα του myroute.gr αφορούν προς το παρόν το Πολεοδομικό Συγκρότημα Αθηνών και ανανεώνονται αυτόματα ανά 5 λεπτά.

Εύρεση Διαδρομών - Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης επιβατών

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης επιβατών tripplan.gr επιτρέπουν τον υπολογισμό εναλλακτικών ταξιδιών με διαφορετικά μέσα για επιλεγμένα σημεία αφετηρίας και προορισμού (σε επίπεδο διεύθυνσης / δρόμου) εντός Ελλάδας.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εύρεσης και κράτησης ξενοδοχείου στον προορισμό. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνδυασμό με την ForthCRS και αφορά οποιοδήποτε σημείο προορισμού εντός Ελλάδας.

Τέλος, η υπηρεσία επιτρέπει την εύρεση σημείων ενδιαφέροντος (πρατήρια βενζίνης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, φαρμακεία, μνημεία, μουσεία κ.α.) κατά μήκος των αναζητηθέντων διαδρομών καθώς επίσης και γύρω από το σημείο προορισμού.

 


Η δημιουργία του Portal χρηματοδοτείται κατά 50% στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Συλλογής Δεδομένων Μεταφορών και Εφαρμογών Δυναμικών Υπηρεσιών Πλοήγησης, Δρομολόγησης, Σχεδιασμού Ταξιδιού και Ενημέρωσης για την Κυκλοφορία», που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας του Γ' ΚΠΣ. Το ποσό της χρηματοδότησης προέρχεται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από Εθνικούς πόρους.

 είσοδος στο σύστημα


Register
Forgot Password ?

Βρείτε μας στο Facebook

Παρακολουθείστε το group μας στο Facebook για άμεση ενημέρωση

 
...powered by:

Infotrip: Ευφυείς Μεταφορές κσι Έξυπνο Λογισμικό

 
disclaimer

Το περιεχόμενο του myroute.gr προέρχεται από εξωτερικές πηγές, όπως το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Αθήνας. Το myroute.gr διατηρεί το δικαίωμα να συνδυάσει περιεχόμενο από διαφορετικές πηγές ή να το επεξεργαστεί πριν την τελική παροχή του. Δεν ευθύνεται για τυχούσες ελλείψεις ή ατέλειες που μπορεί να δημιουργηθούν. Το myroute.gr μπορεί να διακόψει μερικώς ή ολικώς την παροχή του περιεχομένου ή να αναστείλει την λειτουργία του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Το myroute.gr βρίσκεται προς το παρόν σε BETA έκδοση.
Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση από οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της υπηρεσίας, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της INFOTRIP.

 
myroute.gr|e-Services|myroute.gr faq|επικοινωνία
Copyright © 2009, Infotrip S.A. All rights reserved. Όροι Χρήσης Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων