Μαρτίου 17, 2018 Register |Login
 
e-Services
...powered by:

Infotrip: Ευφυείς Μεταφορές κσι Έξυπνο Λογισμικό

 
Εικονική Περιήγηση

myoute.gr: Εικονική Περιήγηση

 
Βρείτε μας στο Facebook

Παρακολουθείστε το group μας στο Facebook για άμεση ενημέρωση

 
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Δήμους και Πολίτες
e-Services

Υπηρεσίες προς Πολίτες

Η πλάτφόρμα myroute.gr παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους πολίτες να αναφέρουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Με μια απλή και εύχρηστη διαδικασία, ο πολίτης επιλέγει το σημείο του οδικού δικτύου που παρουσιάζει το πρόβλημα, είτε μέσω αναζήτησης διεύθυνσης είτε κάνοντας χρήση του ψηφιακού χάρτη, και το είδος του προβλήματος από τη σχετική λίστα και να το καταχωρήσει στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας. Στην περίπτωση συνεργαζόμενων με το myroute.gr δήμων, αυτοί λαμβάνουν αυτόματα αναφορές σχετικά με τα αναφερθέντα προβλήματα, ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει συνεργαζόμενος δήμος, τότε η πλατφόρμα λειτουργεί σαν ένα wiki προβλημάτων οδικού δικτύου στο οποίο τα αναφερόμενα προβλήματα είναι, διαθέσιμα προς και επεξεργάσιμα από, όλους.

Η υπηρεσία e-Πολίτης παρέχεται δωρεάν προς τους εγγεγραμμένους χρήστες του myroute.gr.

Υπηρεσίες προς Δήμους

Η πλάτφόρμα myroute.gr παρέχει πλέον τις εφαρμογές e-Δήμος και e-Πολίτης σε συνεργαζόμενους δήμους ώστε αυτοί να έχουν τη δυνατότητα να εημερώνονται αυτόματα για προβλήματα του οδικού τους δικτύου αλλά και να ενημερώνουν τους πολίτες τους σχετικά με προγραμματισμένες εργασίες οδοποιίας ή και εκδηλώσεις (πορείες, παρελάσεις, διαδηλώσεις κ.α.), οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν μποτιλιάρισμα ή και προσωρινό κελίσιμο των δρόμων της περιοχής τους.

Η υπηρεσία e-Δήμος παρέχεται δωρεάν στους, εξουσιοδοτημένους από το myroute.gr και ορισμένους από τον εκάστοτε δήμο, χρήστες.

Εικονική Περιήγηση σε επιλεγμένους δρόμους

myroute.gr: εικονική περιήγηση

Η πλατφόρμα myroute.gr εισάγει πλέον στις εφαρμογές της την εφαρμογή της εικονικής περιήγησης, παρέχοντας στους χρήστες της την δυνατότητα ζωντανής ξενάγησης σε επιλεγμένους κεντρικούς δρόμους, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αρχικά.
Εκκίνηση της Εικονικής Περιήγησης

Print  
 
myroute.gr|e-Services|myroute.gr faq|επικοινωνία
Copyright © 2009, Infotrip S.A. All rights reserved. Όροι Χρήσης Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων